Domaine de La Porte
divider
Een dag op Domaine de la Porte
Domaine de la Porte Hoe kan een dag vakantie er uit zien voor ouders en voor kinderen op Domaine de la Porte...  |  lees meer ››
divider
Uitslaapservice
Domaine de la Porte Met de kids op vakantie en toch uitslapen? Dat kan: met de uitslaapservice! Draai je nog eens lekker om terwijl wij de kinders ophalen, kleden, verschonen en vermaken...  |  lees meer ››
divider
Verwennen & ontzorgen
Domaine de la Porte Heerlijk eten, drinken, relaxen (massage!) en genieten met gelijkgestemden. Uitslaap-service, voorlezen, spelen, natuur, knutselen, verkleden en volop avontuur. Zomer!  |  lees meer ››
divider
english version nederlandse versie version francais
   
Verblijf - Gîtes

Een deel van de bijgebouwen (zoals de boerenwoning en de stallen) is verbouwd tot luxe gîte (vakantiewoning).

Deze zeer royale woningen zijn ingericht in Franse stijl hetgeen uitstekend past in het decor van natuurstenen wanden, terracotta tegels en de eeuwenoude, eikenhouten balken. Alle gîtes beschikken over eigen terrassen met tuinmeubilair, parasol, barbecue en uiteraard een volledig geëquipeerde keuken.

Uiteraard staat u bij de huur van de gîtes hoogwaardig beddengoed en badtextiel ter beschikking.
Gîte Bellevue
  Gîte Bellevue: Dit vrijstaande van oudsher daglonershuis met twee terrassen en openslaande deuren en uitzicht over de vallei doet zijn naam alle eer aan.

Op ruim 100 m2 bewoonbaar oppervlak vindt u twee slaapkamers, de keuken, de ruime eetkamer alsmede de woonkamer met openhaard en een riante badkamer met ligbad en douche.

De slaapkamers zijn voorzien van uiterst confortabele boxspringbedden (2 x 90 / 200). Indien gewenst is het in deze gîte mogelijk om maximaal twee bedden bij te zetten.
Gîte Pierrot
  Dit oude boeren woonhuis dateert reeds vanuit de 17e eeuw.

Deze gîte is in stijl gerestaureerd en voorzien van alle gemakken van deze tijd, zoals een royale badkamer met inloopdouche en openslaande deuren naar het terras met blik op de vallei. Deze gîte is omringd door tuin en grenst aan het naastgelegen Chateau le Pin waarvan delen dateren uit de 12e eeuw. In de twee slaapkamers staan zeer confortabele, hoogwaardige boxspringbedden (2 x 90/200). Indien gewenst kunnen er maximaal twee bedden bijgezet worden.
   
Domaine de la Porte
Judith Kram &
Jochen Häuserer
Les Hérolles
86290 Coulonges
+33(0) 549 483 381
info@domainedelaporte.com
SIRET: 449 897 255 00013
volg ons ook op: fb
    Samen op Vakantie   Eten & Drinken
Home   |   Sitemap   |   Webdesign: DG Graphic Design © 2012-2018